textgram

U gaat trouwen en daarbij horen natuurlijk mooie nagels. U zult deze dag veel aandacht hebben op uw handen. Denk hierbij aan het omschuiven van de ringen of het tekenen van de acte. En wat is er niet mooier dan later de foto’s te bekijken in een close up met prachtig mooie handen. U kunt aangeven wat u graag wil voor deze dag en als u nog twijfelt is het mogelijk om u verschillende mogelijkheden te laten zien. Er is heel veel mogelijk en uiteindelijk zult u de nagels hebben die bij u passen.

Bij dit bruidsarrangement zie ik u 3 keer.

1e afspraak: 6 weken voor de bruiloft zie ik u graag voor o.a. een intakegesprek. We bespreken uw wensen en als u dit nog niet weet zal ik u hierin begeleiden. Neem gerust wat voorbeelden mee om te kijken wat er bij u past. Ik zal uw nagels, nagelriemen en handen verzorgen. Als u een nagelverlenging met tips of sjablonen wil is dit ook mogelijk en ik zal op een aantal nagels wat verschillende voorbeelden laten zien. U kunt 3 weken naar deze nagels kijken om tot een goed keuze te komen. U kunt er ook voor kiezen uw teennagels een gelpolish te geven zodat ook deze mooi verzorgt zijn bij een open schoen of voor later als u op huwelijksreis teenslippers aan heeft.

2e afspraak: Deze afspraak is 3 weken voor uw bruiloft. U heeft een keus kunnen maken welke nagel u graag wil hebben op uw bruiloft. Ik zal de nagels, nagelriemen en handen een nabehandeling geven en nagels herstellen.

3e afspraak: Ongeveer 2 à 3 dagen voor uw bruiloft zie ik u voor de laatste keer en zal ik uw nagels, nagelriemen en handen verzorgen om tot het meest mooie resultaat te komen. Ook zal ik dan uw teennagels voorzien van een nieuwe gelpolish als u dit wenst. Uw bruiloft zal onvergetelijk zijn!

 

Bij dit arrangement zit een nagelriemolie en handlotion waar u dagelijks de nagelriemen en handen mee kunt verzorgen.

 

Kosten bruidsarrangement: €175,00

 

 

pinnen-ja-graag-wit