Ervaar de unieke 75 of 90 minuten behandeling met de Tripolar en/of Oxygeneo! Dit geeft uw huid weer kracht,glans, versteviging en lifting.


De Blushes zijn de nieuwste trend op het gebied van natuurlijke nagels van Magnetic Nail Desgn. Dit kunstproduct zijn er in 6 verschillende tinten om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke nagelbed kleur te komen. Natuurlijk mag u ook een andere kleur kiezen, maar alle kleuren hebben wel een heel natuurlijk tint.

Deze methode wordt ook wel de BIAB nagels of Natural nail treatment genoemd.

Deze look past perfect bij de Blush Babe, de moderne jonge vrouw. Deze make up voor de nagels past perfect bij iedere look. De ene dag netjes, de andere dag sportief of voor de vrouw die bewust voor natuurlijke nagels kiest.

Deze behandeling is geschikt voor de nagels met een korte lengte tot max. iets voorbij de vingertop. De gel is sterk, maar ook heel elastisch waardoor het heel licht, comfortabel en heel natuurlijk aanvoelt. In deze behandeling zit ook een combimanicure, waarbij zowel met de hand als elektrisch de nagelriemen en nagelomgeving worden behandeld. De behandeling wordt afgesloten met een nagelriemolie en handcrème.

De Blush gels zijn dierproef vrij en vegan.

Alle tinten hebben hele leuke namen. Welke Blush Babe wordt jij?

De Blushbehandeling is vanaf 18 jaar!