textgram_1607813117

Heeft u last van nagelbijten en hierdoor met regelmaat ontstekingen en pijn? Ik ben een gediplomeerd nagelstyliste en ik wil u er graag bij helpen om te proberen van het nagelbijten af te komen door een speciale kuurbehandeling en juiste begeleiding. U zult van uw slechte gewoonte van bijten moeten afkomen. Dit kan door uw nagelriemen dagelijks zelf goed te verzorgen met een nagelriemolie, maar ook door een aantal keer bij mij langs te komen om een kunstproduct op uw natuurlijke nagels aan te brengen. Schaam u niet en ga voor gezonde nagels!

Doordat u nagels bijt is de snelheid van groeien 10x zo snel als bij andere mensen. Dit arrangement bestaat uit 5 behandelingen om hierbij een gezonde nagel en nagelomgeving te krijgen.

1e afspraak: Bij deze intakebehandeling zal ik de nagels beoordelen en zullen we het gehele arrangement doornemen. De nagelriemen zal ik terug duwen en e.v.t. losse velletjes worden verzorgd. Over de nagel wordt een naturel gellaagje gelegd. Dit gellaagje zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om aan de nagels te bijten. Het zal ook anders voelen.

2e afspraak: Na de 1e week komt u terug voor controle en zal ik alle nagels en nagelriemen bijwerken en verzorgen.

3e afspraak: De nagel zal intussen herstellen en al een klein stukje gaan groeien. Ook bij deze behandeling zal ik de nagels en nagelriemen verzorgen en bijwerken. De gellaag zal ook vervangen worden.

4e afspraak: Deze behandeling zal ook weer een controle en verzorgende behandeling zijn.

5e afspraak: In deze week zie ik u weer terug en zal de nagel op een lengte zijn waarbij hij gezond zal zijn. Ik zal weer een nieuwe gellaag op de natuurlijke nagel aanbrengen en dit kan e.v.t. ook in een kleur naar wens zijn. Vanzelfsprekend zullen de nagelriemen hierbij ook verzorgd worden.

Na deze week kunt u ervoor kiezen om de nagels te verlengen of na 2 à 3 weken weer een gelpolish nabehandeling te nemen.

In dit arrangement zit een nagelriemolie van Magnetic inbegrepen waar u dagelijks een aantal keer de nagelriemen mee dient te verzorgen. Als u een intensieve handcrème wenst of nog een extra nagelriemolie dan krijgt u een korting van 10%.

Kosten nagelbijt arrangement: €150,00

pinnen-ja-graag-wit