Ervaar de unieke 75 of 90 minuten behandeling met de Tripolar en/of Oxygeneo! Dit geeft uw huid weer kracht,glans, versteviging en lifting.


Heeft u last van nagelbijten en hierdoor met regelmaat ontstekingen en pijn? Ik ben een gediplomeerd nagelstyliste en ik wil u er graag bij helpen om te proberen van het nagelbijten af te komen door een speciale kuurbehandeling en juiste begeleiding. U zult van uw slechte gewoonte van bijten moeten afkomen. Dit kan o.a. door uw nagelriemen dagelijks zelf goed te verzorgen met een nagelriemolie, maar ook door een aantal keer bij mij langs te komen om een kunstproduct op uw natuurlijke nagels aan te brengen. Schaam u niet, ga voor gezonde nagels, start een nieuw begin en doorbreek die visuele cirkel!

Doordat u nagels bijt is de snelheid van groeien 10x sneller als bij mensen die geen nagels bijten. Dit arrangement bestaat uit 4 behandelingen om hierbij een gezonde nagel en nagelomgeving te krijgen.

1e afspraak: Bij deze intakebehandeling zal ik de nagels beoordelen en zullen we het gehele arrangement doornemen. De nagelriemen zal ik terug duwen en e.v.t. losse velletjes worden verzorgd. Over de nagel wordt een naturel gellaagje gelegd. Dit gellaagje zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om aan de nagels te bijten. Het zal ook anders voelen. Als het hyponychium zichtbaar is kies ik ervoor om een kunstnagelbed te maken om te voorkomen dat er bacteriën naar het nagelbed kunnen komen.       Ik maak de kunstnagel heel natuurlijk, zodat het vrijwel onzichtbaar is dat er een kunstproduct op de nagel zit.

2e afspraak: Na de 1e behandeling komt u terug voor controle en zal ik alle nagels en nagelriemen bijwerken en verzorgen.

3e afspraak: De nagel zal intussen herstellen en al een klein stukje gaan groeien. Ook bij deze behandeling zal ik de nagels en nagelriemen verzorgen en bijwerken.     De gellaag zal dan ook weer vervangen worden.

4e afspraak: In deze week zie ik u weer terug en zal de nagel op een lengte zijn waarbij hij weer gezond zal zijn. Ik zal weer een nieuwe gellaag op de natuurlijke nagel aanbrengen en dit kan e.v.t. ook in een kleur naar wens zijn. Vanzelfsprekend zullen de nagelriemen hierbij ook verzorgd worden.

Na deze week kunt u ervoor kiezen om de nagels te verlengen of na 2 à 3 weken weer een gelpolish, blush of powergel nabehandeling te nemen.

In dit arrangement zit een nagelriemolie (t.w.v. €13,50) van Magnetic inbegrepen waar u dagelijks een aantal keer de nagelriemen mee dient te verzorgen. Als u nog een extra nagelriemolie wil dan krijgt u tijdens het arrangement een korting van 10%.

U kunt eenmalig gebruik maken van dit arrangement. Dit arrangement is vanaf 18 jaar!

Kosten nagelbijt arrangement: €145,00