Maritza Emmelot-Teunis

Ik ben Maritza Emmelot-Teunis (38) en eigenaresse van Wellness Salon Maritza. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich ontspannen en op hun gemak voelen.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring als schoonheidsspecialiste en masseuse opgedaan in de wellness bij Grand Hotel Karel V en sauna Spa Sereen. Naast de werkzaamheden in mijn eigen salon ben ik ook werkzaam als docent voor de Allround Schoonheidsspecialiste opleiding.

Ik onderscheid me binnen de beautysector om behandelingen te geven op hoog niveau waarbij ik veel klanten met (vooral) huidproblemen gericht kan behandelen en me in nieuwe technieken blijf specialiseren.

Ik werk met o.a. apparatuur om collageenvezels te herstellen en de natuurlijke cellen in de huid te activeren dmv zuurstof. Hierdoor zal de huid zich op natuurlijke wijze verjongen, herstellen en er stralend uit zien, waarbij u direct resultaat zult zien en voelen.

Kijk hiervoor dan bij de Oxygeneo en Tripolarbehandeling of de videos hieronder. Wees welkom in mijn salon en ervaar de ultieme gezichtsbehandeling.

Maak een afspraak

 

pinnen-ja-graag-wit