Ervaar de unieke 75 of 90 minuten behandeling met de Tripolar en/of Oxygeneo! Dit geeft uw huid weer kracht,glans, versteviging en lifting.

Maritza Emmelot-Teunis

Ik ben Maritza Emmelot-Teunis (40) en eigenaresse van Wellness Salon Maritza. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich ontspannen en op hun gemak voelen. Ik heb mijn salon sinds augustus 2010.

Naast de werkzaamheden in mijn eigen salon ben ik ook docent voor de Allround Schoonheidsspecialiste opleiding en CRKBO gecertificeerd.

Ik onderscheid me binnen de beautysector om behandelingen te geven op hoog niveau waarbij ik veel klanten met (vooral) huidproblemen gericht kan behandelen en me in nieuwe technieken blijf specialiseren.

Ik werk met o.a. apparatuur om collageenvezels te herstellen en de natuurlijke cellen in de huid te activeren d.m.v. zuurstof. Hierdoor zal de huid zich op natuurlijke wijze verjongen, herstellen en er stralend uit zien, waarbij u direct resultaat zult zien en voelen.

Kijk hiervoor dan bij de huidverbeterende behandeling (voor Oxygeneo of Tripolar) en de video’s hieronder. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van deze pijnloze behandelingen. Wees welkom in mijn salon en ervaar de ultieme gezichtsbehandeling.

Ik ben ook gediplomeerd nagelstyliste en heb de volledige Powergel opleiding gevolgd bij Magnetic Nail Design. Ik kan u ook op het gebied van nagels en nagelproblemen volledig van dienst zijn. Ik blijf me hierbij ontwikkelen door regelmatig trainingen te volgen op het gebied van techniek of nailart.

Maak een afspraak