Ervaar de unieke 75 of 90 minuten behandeling met de Tripolar en/of Oxygeneo! Dit geeft uw huid weer kracht,glans, versteviging en lifting.


Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze cupping massage wordt gedaan met siliconen vacuüm cups. Door de cups op een bepaalde volgorde orde te gebruiken en te verplaatsen is er een geheel vernieuwde behandeling ontwikkeld met ontspannende en helende werking. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid.

De cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid door stimulatie, maar deze is niet blijvend. Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft een kalmerend effect, waardoor het lichaam in een diepe ontspanning kan komen.

Dit is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a. pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, migraine, striae en cellulite.

Duur: 30 min
Prijs: €30,00