Ervaar de unieke 75 of 90 minuten behandeling met de Tripolar en/of Oxygeneo! Dit geeft uw huid weer kracht,glans, versteviging en lifting.


Ik ben gediplomeerd nagelstyliste en heb de volledige opleiding Powergel gevolgd bij Magnetic Nail Design.

Deze gelpolishbehandeling is geschikt voor de korte lengtes op de natuurlijke nagel. Gelpolish slijt of bladdert niet, waardoor uw nagels en handen voor ca. 3 weken helemaal mooi blijven. Ik doe helaas geen teennagels.

Onder de gelpolish word altijd een building base aangebracht ter bescherming van uw nagelplaat en verkleuring. Als blijkt dat u een andere onderlaag nodig heeft van bijv. een powergel, blush of rubberbase dan zal de prijs €45,00 worden. Dit zal dan met u besproken worden.

De nagels zullen gewoon door blijven groeien waardoor het nodig is om na een aantal weken de nagels weer een nabehandeling te geven.

Ik help u graag met al uw vragen en problemen met nagels. Ik kan uw nagels op professionele wijze repareren bij breuken, maar ook verlengen met een tip of sjabloon. Dit is dan geen gelpolish behandeling maar een Powergel of Blushbehandeling.

Heel regelmatig volg ik extra trainingen bij Magnetic Nail Design om nieuwe technieken bij te leren of om mijn vaardigheden te verbeteren. Ook heb ik de meest nieuwe trendy kleuren en producten van Magnetic Nail Design die zeer regelmatig uitkomen. Hierdoor volg ik de trends en kleuren van het moment. Ik kan u hierdoor iedere keer weer nieuwe kleuren en designs aanbieden. Het is ook altijd mogelijk om te kiezen voor een mooie nailart.

Kijk voor voorbeelden op mijn Instagram of Facebook Pagina en laat uw handen uw visitekaartje zijn!

Let op: De gelpolish behandeling is pas vanaf 18 jaar!

Heeft u vragen bel of mail mij gerust.

Kosten voor nieuwe set en/of nabehandeling op handnagels: €37,50 

 

Ik heb o.a. de volgende certificaten in bezit van Magnetic Nail Design:

Perfect gelpolish, Tips & Overlay, Free Sculpting, Babyboom (2×), Hippe Fun French, Perfect Salon Nail, Milkbath Nails, Glas in lood designs, Ombre 2.0, Mixed Powergel designs, Ibiza Style, Airnails, PSN Next Level, Blush meets Powergel, One Stroke level 1,2 & 3 etc. etc.