Wegens de zomersluiting is de salon gesloten van 7-7-2023 t/m 30-7-2023


Ik ben gediplomeerd nagelstyliste en heb de volledige opleiding Powergel gevolgd bij Magnetic Nail Design. Powergel is een (nieuw) en volledig veilig product van Magnetic wat tussen acryl en gel inzit. Het product is hypoallergeen wat betekend dat de kans op allergieën heel erg klein is. Het is een super mooi kunstproduct wat zeker de moeite waard is om te proberen. De powergel kan op de eigen nagelplaat aangebracht worden of met tips of sjabloon verlengd worden. U kunt kiezen voor een naturel look of voor een mooie gelpolish kleur. Ik kan uw nagels ook een French Manicure, Babyboom of nailart design geven om de nagels nog unieker te maken. De prijzen zijn al vanaf €0,50 per nagel. Kunstnagels van Magnetic zijn niet schadelijk en zal geen verkleuringen geven op de natuurlijke nagel. Wij zijn als Magnetic nagelstylistes opgeleid om de natuurlijke nagel en nagelomgeving zo goed mogelijk te behandelen, om geen schade aan te richten en de nagels in goede gezondheid te behouden.

De nagel zal te alle tijden door blijven groeien waardoor er na ca. 3 weken een nabehandeling nodig is. Bij een gebroken nagel in de eerste 10 dagen na de behandeling zal dit kosteloos worden hersteld. De kosten voor het herstellen na deze tijd is €5,00 per nagel.

Ik help u graag met al uw vragen en problemen met nagels. Ik kan uw nagels op professionele wijze repareren bij breuken. Ik werk voor een verlenging van de nagel met sjablonen.

Bent u een nagelbijter of heeft u trouwplannen? Ik heb hier speciale arrangementen voor.

Heel regelmatig volg ik extra trainingen om o.a. nieuwe technieken en nailart bij te leren of om mijn vaardigheden te verbeteren. Ook heb ik de meest trendy nieuwe kleuren en producten van Magnetic Nail Design die zeer regelmatig uitkomen. Hierdoor volg ik de trends en kleuren van het moment. Ik kan u iedere keer weer nieuwe kleuren en designs aanbieden. Kijk voor voorbeelden op mijn Instagram of Facebook Pagina.

Heeft u vragen bel of mail mij gerust.

Let op: De powergel behandeling is pas vanaf 18 jaar!

Kosten: Powergel nagels met verlenging en met gelpolish: €100,00 

 

Ik heb de volgende certificaten in bezit van Magnetic Nail Design:

Perfect gelpolish, Tips & Overlay, Free Sculpting, Babyboom (2×), Hippe Fun French, Perfect Salon Nail, Milkbath Nails, Glas in lood designs, Ombre 2.0, Mixed Powergel designs, Ibiza Style, Airnails etc