Ervaar de unieke 75 of 90 minuten behandeling met de Tripolar en/of Oxygeneo! Dit geeft uw huid weer kracht,glans, versteviging en lifting.


Nano Collageen Draadlift behandeling is de nieuwe trend op het gebied van fillers (opvullen van rimpels) en anti-ageing.

Deze behandeling is heel erg populair voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden verdwijnt er steeds meer collageen in onze huidlaag, waardoor er rimpels ontstaan. Met de Collageen draadtechniek worden er nano gold collageendraden geheel pijnloos van buitenaf in de huid verwerkt, waardoor er nooit schade of blauwe plekken aan de huid zal ontstaan. In de huid wordt hierdoor een nieuwe verbinding van collageen gemaakt. De huid zal hierdoor zichtbaar verbeteren, verminderen en/of verdwijnen de rimpels. Deze behandeling is geschikt voor beginnende rimpelvorming! Bij verlies van elasticiteit en rimpels in een vergaand stadium zal de behandeling nauwelijks effect hebben. Hiervoor adviseer ik u de 75 min. met Tripolar te nemen, zodat het gehele gezicht behandeld kan worden.

Nano zijn deeltjes die zo klein zijn dat ze door de poriën en huid heen kunnen zakken.

 

Hoe werkt de behandeling?

De nanodraad wordt d.m.v. een speciaal serum opgelost in de rimpel. De nanodraad lost in zulke kleine deeltjes op dat deze door de poriën en huid kunnen zakken. Het serum werkt hierbij als een geleider, waarbij de Nano deeltjes en serum heel natuurlijk in de rimpel zullen zakken en hierdoor opvult. Per direct zal de huid daardoor meer elasticiteit en stevigheid krijgen.

 

Wat is het resultaat van een collageen draadlift behandeling? 

Er is na één behandeling al direct resultaat.

 • Alleen voor het behoud en langduriger mooier resultaat is het beter om deze behandeling 3x te ondergaan met een tussenpose van 2-4 weken.
 • En dan na 4-6 maanden 1 behandeling als onderhoud. Dit advies is wel afhankelijk van de leeftijd en huidkwaliteit.
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • De behandeling geeft een liftend en verstevigend effect en verbeterd het volume in de huid, zonder de gelaatstrekken en de eigenheid te veranderen.

 

Zones, Prijzen & Advies

De draadlift behandeling kan op de volgende zones worden uitgevoerd:

 • Voorhoofd, Oogzone, Wangen, Mondzone, Hals of Décolleté.
 • U kunt per behandeling maximaal 2 behandelzones kiezen. Bij 2 zones dient u dit wel apart aan te geven ivm het extra reserveren van tijd.
 • De prijs is per zone en per behandeling van €75,00, nu voor slechts €55,00 (deze actie geldt tot 31-12-2023)
 • Deze behandeling is niet gelijktijdig te combineren met een gezichtsbehandeling.
 • U mag na de behandeling gedurende 24 uur uw huid niet reinigen. Een dag of nachtcrème gebruiken mag wel.
 • Het advies is om voor in de nacht een Retinol crème te gebruiken.
 • Voor het allerbeste resultaat voor uw huid kunt u hiernaast ook iedere 4-6 weken kiezen voor een 75 of 90 minutenbehandeling met de Tripolar en/of Oxygeneo.

Voor vragen neem dan gerust telefonisch of mail contact op.